هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

    طريقة عمل مكرونه نجرسكو

    avatar
    lmar


    عدد المساهمات : 45
    تاريخ التسجيل : 06/03/2011

    طريقة عمل مكرونه نجرسكو Empty طريقة عمل مكرونه نجرسكو

    مُساهمة  lmar الخميس مارس 17, 2011 10:56 am

    المقادير :. Very Happy
    1/2 كيلو مكرونه اسباكتى
    1/2 كيلو فراخ شرائح مسلوقه تقطع مكعبات مناسبه
    3 كوب صلصه بيضاء
    2 كوب لبن
    1 كوب شوربه
    4 معالق دقيق
    1 بيضه مخفوقه
    2 ورق لورا لسلق الفراخ
    جبنه شيدر او رومى مبشوره
    زبد او سمنه
    الطريقه:.study
    اولا: الصلصه البيضاء
    1.نضع ثلاث معالق زبده فى اناء ونضيف عليها الدقيق ونستمر فى التقليب
    حتى يعطى لون زهبى نوعا ما
    2.ثم نضيف اللبن وكوب الشوربه والملح والفلفل ويضع على نار هادئه
    لمدة 10 دقائق حتى تصبح قوامها متوسطة السمك
    ثانيا:.
    1. تسلق المكرونه وتغسل وتصفا وتتبل بالملح والفلفل مع مراعاة وجودهما فى الصلصه البيضاء
    2. نضع المكرونه فى سلطانيه عميقه ونضع فوقها نصف كمية الصلصه البيضاءونصف كميه الجبنه المبشوره
    3. ندهن صينيه متوسطه بالسمن او الزبد ونضح نصف كمية المكرونه
    ويضاف اليها الفراخ وفوقها النصف الاخر من المكرونه ثم يضاف اليها البيضه المخفوقه فوقها وتوزع معلقتين زبد او سمن بالتساوى عليها
    4. ندخل الصينيه فى فرن متوسط الحراره وعندما يكتمل نضجها نرش عليها باقى الكميه المتبقيه من الجبنه المبشوره وندخلها فى الفرن خمس دقائق حتى يحمر سطحها
    تقدم المكرونه مع بطاطس محمره
    ودى كانت وصفة انهارده يارب تعجبكم مع خالص تقديرى وتحياتى لكم
    I love you I love you I love you
    avatar
    lmar


    عدد المساهمات : 45
    تاريخ التسجيل : 06/03/2011

    طريقة عمل مكرونه نجرسكو Empty رد: طريقة عمل مكرونه نجرسكو

    مُساهمة  lmar الجمعة مارس 18, 2011 9:28 pm

    سورى يا جماعه تعديل بسيط فى ثانيا من الطريقه رقم 3 طبعا بعد اضافة النصف الاخر من المكرونه بنضيف باقى نصف كمية الصلصه البيضاء (البشامل) ودى الى نستها ونضيف البيضه المخفوقه ومعلقتين زبد او سمن موزعين بالتساوى وطبعا باقى الطريقه زى ما هى عادى خالص وسورى انى نسيت I love you I love you I love you

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 26, 2024 8:59 pm