لمقادير:.
1 كيلو كوسه صغيرة الحجم
1.5 كوب ونصف من البشايل
1/4 كيلو لحمه معصجه
2 معلقه من جبنه الشيدر
ملح وفلفل اسمر
الطريقه:.
1. تغسل الكوسه جيدا وتقطع قطع طوليه بحيث يكون سمكها رفيع او متوسط الى حد ما
2. تدهن صينيه متوسطة الحجم بالسمن ونضع نصف كمية الكوسه بالتساوى فى الصينيه ثم نضع فوقها اللحمه المعصجه وفوقها باقى الكميه المتبقيه من الكوسه بالتساوى
3. نضيف اليها الصلصه البيضاء ونتركها فى الفرن على درجة حراره متوسطه وبعد نضجها نضع الجبن المبشور ونتركها فى الفرن خمس او عشر دقائق حتى يحمر وجهها
ملحوظه : لعمل الصلصه البيضاء (البشاميل) موجوده بالتفصيل مع طريقة عمل المكرونه النجرسكو
واعداد اللحمه المعصجه :
تقطع بصلتين قطع صغيره وتقلب مع معلقتين سمن حتى يتبل البصل ويصفر لونه
ويضاف اليه اللحمه المفرومه والملح والفلفل وتقلب حتى تنضج
ودى كانت وصفة انهارده يارب تعجبكم مع تحياتى للجميع
1 كيلو كوسه صغيرة الحجم
1.5 كوب ونصف من البشايل
1/4 كيلو لحمه معصجه
2 معلقه من جبنه الشيدر
ملح وفلفل اسمر
الطريقه:.
1. تغسل الكوسه جيدا وتقطع قطع طوليه بحيث يكون سمكها رفيع او متوسط الى حد ما
2. تدهن صينيه متوسطة الحجم بالسمن ونضع نصف كمية الكوسه بالتساوى فى الصينيه ثم نضع فوقها اللحمه المعصجه وفوقها باقى الكميه المتبقيه من الكوسه بالتساوى
3. نضيف اليها الصلصه البيضاء ونتركها فى الفرن على درجة حراره متوسطه وبعد نضجها نضع الجبن المبشور ونتركها فى الفرن خمس او عشر دقائق حتى يحمر وجهها
ملحوظه : لعمل الصلصه البيضاء (البشاميل) موجوده بالتفصيل مع طريقة عمل المكرونه النجرسكو
واعداد اللحمه المعصجه :
تقطع بصلتين قطع صغيره وتقلب مع معلقتين سمن حتى يتبل البصل ويصفر لونه
ويضاف اليه اللحمه المفرومه والملح والفلفل وتقلب حتى تنضج
ودى كانت وصفة انهارده يارب تعجبكم مع تحياتى للجميع