المقادير:.
1 كيلو سمك فيليه
2 ملعقه كبيره دقيق
2 بيضه
2 ملعقه كبيره عصير ليمون
1 ملعقه كبيره خل
ملح_ فلفل_ كمون_ شطه
زيت غزير للتحمير
الطريقه:.
1.يغسل السمك جيدا ويقطع على هيئة جزل ثم يتبل بعصير الليمون
والملح والفلفل والكمون والشطه ويترك لمدة ساعه على الاقل فى الثلاجه
2. يضرب البيض ويضاف الى الدقيق ويقلب بمعلقه خشب ثم يضاف
الخل وعصير الليمون المتبقى من تتبيل السمك
3. تقلب قطع السمك فى الخليط السابق ثم تقلى فى زيت غزير
حتى يصبح لونو زهبى على الوجهين
يقدم الطبق مع سلطة خضراء وسلطة طحينه
ودى الوصفه يارب تعجبكم مع تحياتى للجميع
1 كيلو سمك فيليه
2 ملعقه كبيره دقيق
2 بيضه
2 ملعقه كبيره عصير ليمون
1 ملعقه كبيره خل
ملح_ فلفل_ كمون_ شطه
زيت غزير للتحمير
الطريقه:.
1.يغسل السمك جيدا ويقطع على هيئة جزل ثم يتبل بعصير الليمون
والملح والفلفل والكمون والشطه ويترك لمدة ساعه على الاقل فى الثلاجه
2. يضرب البيض ويضاف الى الدقيق ويقلب بمعلقه خشب ثم يضاف
الخل وعصير الليمون المتبقى من تتبيل السمك
3. تقلب قطع السمك فى الخليط السابق ثم تقلى فى زيت غزير
حتى يصبح لونو زهبى على الوجهين
يقدم الطبق مع سلطة خضراء وسلطة طحينه
ودى الوصفه يارب تعجبكم مع تحياتى للجميع